header pim met logo
Vergoedingen

Voetexpert

Pims Orthopedie is partner van VoetExpert, een samenwerkingsverband met Livit Orthopedie. Door samen te werken kunnen de hulpmiddelen die Pims Orthopedie levert gedeclareerd worden bij uw zorgverzekering.

 

Wat betekend dit voor u?

Deze samenwerking bied de voordelen van een landelijke organisatie, zoals contracten met alle zorgverzekeraars en het toepassen van de nieuwste technieken en innovaties. Maar met de persoonlijke aandacht, service en betrokkenheid die u van een eenmanszaak mag verwachten.

SEMH

Pims Orthopedie is “Erkend orthopedisch schoentechnisch bedrijf” wat inhoud dat Pims orthopedie voldoet aan de hoge eisen voor de levering van medische hulpmiddelen. Deze strenge periodieke keuring noodzakelijk om als leverancier hulpmiddelen te mogen leveren. 

Nederlandse beroepsvereniging orthopedisch technologen

Pims Orthopedie stelt hoge eisen aan de geleverde zorg, om up to date te blijven is Pim ingeschreven in het Kwaliteitsregister Orthopedisch Technologen (KWOT). 

Niet tevreden?

Pims Orthopedie streeft naar 100% klanttevredenheid en vragen u uw opmerkingen of klachten altijd te melden. Het liefst bij Pim. Heeft dit onvoldoende resultaat opgeleverd? Dan verwijzen wij u naar onze klachtenprocedure op livit.nl/klachtafhandeling. Wij zoeken zo snel mogelijk naar een passende oplossing voor u.

Huisbezoek, bij Pims de standaard, een unieke service!

Thuis waar U op uw gemak bent!